Waterketel Cobb

€83,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Cobb Waterketel 
De waterketel van Cobb is een welkome uitbreiding van de Cobb collectie.
Als je graag buiten kookt en je vind het vervelend om te wachten totdat je pannetje water kookt is deze waterketel met een inhoud van 1,2 liter een uitkomst. En mooi meegenomen is dat de waterketel van Cobb niet alleen functioneel is maar ook nog eens prachtig is om te zien.

Veilig en vertrouwd 
Aan de veiligheid is gelukkig ook gedacht. Met een Cobb product weet je dat het veilig en vertrouwd is. Ook bij de waterketel is daar veel aandacht aan besteed.
Zo sluit het deksel van de ketel goed af en is het stevige handvat hitebestendig. Het handvat is ook nog eens voorzien van rubber zodat je een goede grip hebt. En zo kan je, ook bij het buiten koken, veilig water koken en schenken.

Slim
Natuurlijk gebruik je de ketel bij het opwarmen van water maar dankzij het venturi effect, lees verbeterde trekkracht, gebruik je de waterketel tegelijk als brikettenstarter. Door de versterkte trekkracht komen de briketten sneller op de juiste temperatuur.

Water koken met de waterketel van Cobb geeft je niet alleen op een veilige manier gekookt water maar zorgt er ook nog eens voor dat je sneller kunt koken op je Cobb.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »